Boeken & Publicaties

“Oneindig” serie

(Luitingh Sijthoff, 2023)

Achter de glazen façade van de Van Esperbank-toren gaat een wereld vol geheimen schuil. Een wereld van schandalen, affaires en interne machtspolitiek, geleid door de eeuwige playboy en enige erfgenaam van de bank: Hero van Esper.

Ondertussen bewaken de gastvrouwen achter de receptie hun eigen geheimen. Van Amber, die in haar vrije tijd erotische video’s maakt, tot Lea, die zich graag verliest in de romantische affaires van haar gamepersonages tot Melanie die worstelt met haar dominantie-fantasieën; alle gastvrouwen zijn getraind om mooi te zijn, lief te lachen en vooral braaf te doen wat de baas zegt.

Dan wordt Hazel aangenomen, een berooide scenarioschrijfster die onbekend is met de vreemde hiërarchie van de bankwereld. Samen met een mysterieuze ketting zet Hazel niet alleen het (seks)leven van haar collega’s op de kop, maar ook dat van Hero van Esper, een man die zo zijn eigen geheimen heeft.

Oneindig cover Olga Ponjee Hazels Droom
Oneindig cover Olga Ponjee Lea's Ontdekking
Oneindig cover Olga Ponjee Melanies Verlangen
Oneindig cover Olga Ponjee Ambers zoektocht

Nyx- berichten uit de nacht

(Uitgeverij Chaos, 2018)

Nyx Uitgeverij Chaos

Kalib Batta, Esra Seval Dede, Nikki Dekker, Iduna Paalman, Irene Roemer, Simon(e) van Saarloos, Ansuya van Spreksel, Yentl van Stokkum, Sofie Tseng, marwin vos, Anouschka van Wettum & Olga Ponjee

Het Verdronken Land

(Uitgeverij LetterRijn, 2018)

Nederland, de nabije toekomst. Een superstorm heeft de westelijke dijken verwoest en de hele Randstad tot aan haar knieën in het water gezet. Snelwegen overstromen, elektriciteit en gas werken niet meer en reddingsacties komen veel te traag op gang. De Europese Unie stelt Nederland een ultimatum om orde op zaken te stellen binnen eigen grenzen. Maar dan wordt Emir Berk vermoord, de vooruitstrevende Turkse premier van Nederland, en is de paniek compleet.

Drie tieners raken ongewild betrokken bij het complot. Loekie Laroes filmt per ongeluk de moord op Berk en wordt daarmee het volgende doelwit van de moordenaars. Haar beste vriend Jacinto Zondervan ontdekt de gruwelijke waarheid achter de reddingsacties. En Felix Rutgers van Rozenburg, de luie, rebelse zoon van de populistische politicus Boris, wordt na één van zijn extravagante feesten uit zijn huis ontvoerd.

Terwijl de noodtoestand in Nederland toeneemt, dringen Loekie, Jacinto en Felix steeds dieper door in het complot achter de moord op Berk. Een complot dat alleen zij kunnen stoppen.

Verdronken Land Olga Ponjee