Workshops & Events

🖊️ Workshops

 

Naast mijn eigen werk vind ik het ontzettend leuk om anderen op weg te helpen. Ik geef workshops, colleges & coaching op maat en heb als gastdocent lessen verzorgd voor o.a. de HKU Utrecht, de Filmacademie in Amsterdam en diverse middelbare scholen. Voor kinderen verzorg ik schrijflessen in samenwerking met Idea Soest en Scholen in de Kunst.

🎙️ Performances

Op zoek naar een mooie tekst of voordracht voor een evenement? Ik treed regelmatig op met mijn eigen werk en schrijf teksten in opdracht (o.a. voor Wrijving Utrecht, het Queer Intimacy Festival en Dutch Comic Con).

Daarnaast combineer ik graag mijn liefde voor theater en drag met mijn kennis over (erotische) literatuur, geschiedenis en filosofie. Zo organiseerde ik in 2024 het evenement “Wrivinge”, waarin het publiek werd meegenomen op een tijdreis door de erotische geschiedenis, gecombineerd met 17e eeuwse liedjes en historische teksten.

🎭 Immersieve evenementen

Sinds 2004 schrijf en organiseer ik evenementen waarin theater en beleving samenkomen en het publiek betrokken is als actieve deelnemer.

Zo schreef ik mee aan CrimeDiggers: Orator, de interactieve game van de digitale recherche, de interactieve Museumnacht, organiseerde EuroSing, een internationaal evenement geïnspireerd op het Eurovisie Songfestival en hielp bij het ontwikkelen van vele andere immersieve evenementen in Nederland en Vlaanderen.