Film, Televisie & Theater

Voortjagers (film, 2017)

Voortjagers (film, 2017)

Terwijl de veertienjarige Flox probeert wijs te worden uit de goedbedoelde maar tegenstrijdige adviezen van haar met zich zelf worstelende ouders, bereidt haar beste vriendin Noortje zich alvast voor op het feit dat ze op haar achttiende het huis uit zal worden gegooid. 

Kapot (film, 2017)

Kapot (film, 2017)

Julia en haar broer Thijs spelen samen in een succesvolle band, worden verliefd en hebben veel goede vrienden. Maar het aanhoudende geruzie van hun ouders dreigt het gezin steeds meer uit elkaar te drijven.

De Ontsnapping (film, 2015)

De Ontsnapping (film, 2015)

Op het sterfbed van haar broer Jimmy beloofde Julia dat ze een avontuurlijk leven zou leiden, vol bijzondere gebeurtenissen en hoogtepunten. Twintig jaar later lijkt er weinig meer van die belofte over. Maar het is nog niet te laat om die verloren tijd in te halen.

De Schaduw van Bonifatius (film, 2010)

De Schaduw van Bonifatius (film, 2010)

In 754 is de jonge monnik Gregorius verkozen om samen met bisschop Bonifatius een laatste poging te ondernemen om de Friezen te bekeren tot het Christendom. Samen reizen zij naar het hart van het Friese koninkrijk: de heilige Donar-eik.

Rigor Mortis (film, 2008)

Rigor Mortis (film, 2008)

Het gezin Maarssen maakt een moeilijke tijd door: Lola, moeder van Gijs en Pim en de liefhebbende echtgenote van Martijn, is enkele weken vrij plotseling overleden. Martijn doet zijn best het gezin zo goed mogelijk door het verlies heen te slepen, maar zijn pogingen worden gedwarsboomd door een mysterieuze indringer

Luca Erikson (korte film, 2008)

Luca Erikson (korte film, 2008)

Freek is pompbediende op het meest afgelegen station van Nederland. Met zijn creativiteit probeert hij zijn eenzaamheid te verdrijven, maar alsnog lijkt de tijd vooruit te kruipen. Dan krijgt Freek onverwachts bezoek.

Dorestad, 1493 (toneel, 2010)

Dorestad, 1493 (toneel, 2010)

Het is het einde van de 15e eeuw als het nonnetje Laurentia in het Onze Lieve Vrouwenklooster van Dorestad vriendschap sluit met brutale nieuwkomer Hilde. De twee meisjes vermoeden echter niet dat ze op het punt staan verwikkeld te raken in een groots bovennatuurlijke conflict.

Het Mysterie van de Volle Maan (televisie, 2009)

Het Mysterie van de Volle Maan (televisie, 2009)

Een groep kinderen ontdekt dat er in hun woonplaats, de spiksplinternieuwe Vinexwijk Groumere, de meest bizarre en geheimzinnige dingen gebeuren. Omdat geen enkele volwassene hen gelooft, zijn de kinderen op elkaar aangewezen om het mysterie te ontrafelen

Feuten (televisie, 2012)

Feuten (televisie, 2012)

De 'sjaars' van toen zijn nu volwaardig lid van H.S.C Mercurius. Bram Wagtmans is van feut uitgegroeid tot zelfverzekerde tweedejaars. Hij heeft de populaire Marie-Claire aan de haak geslagen en zijn huisgenoot Olivier ontmaskerd als obsessieve moordenaar. Bram heeft gewonnen, denkt hij… Maar niets is wat het lijkt.

De Spin (hoorspel, 2013)

De Spin (hoorspel, 2013)

Wytze Hofstra maakt al jaren jacht op de grootste crimineel van het land: Tijmen Verhaaf. Als deze voor de ogen van Wytze wordt geliquideerd, lijkt al het werk voor niets te zijn geweest. Maar al snel rijst de vraag: wie heeft Verhaaf vermoord? "De Spin" is gebaseerd op de IRT-affaire, een van de grote Nederlandse politieke drama’s aan het einde van de vorige eeuw.