Liedteksten

Ik ben een liedjesschrijver zonder melodie, een singer-song writer zonder toongevoel en toch vind ik niets leuker dan woorden op ritme zetten. Dus bij dezen presenteer ik u mijn collectie melodieloze, onbezongen liedteksten.

Mocht je mijn woorden op muziek willen zetten of ben je wel een geboren singer song writer op zoek naar een songtekst, voel je vrij om het werk hieronder te gebruiken. Wel vraag ik als compensatie om naamsvermelding (en mocht je per ongeluk toch een miljoenenhit in handen krijgen, ik heb drie bloedjes van kinderen en een lege fooienpot). En natuurlijk vind ik het leuk om je creatie te beluisteren!

Wil je graag een songtekst of gedicht op maat, dan kan ik die ook altijd voor je schrijven. Via deze pagina kun je me een berichtje sturen.

Bewaren

Kapitein Cola
Hoe dapper ben je als het licht aan gaat?

Make Profit for Us
Alles wat je moet weten over de Nederlandse cultuur in minder dan drie minuten

Dertig en een Beetje
Won een finaleplaats in de Liefde voor Lyriek 2014 competitie en werd tijdens de Nekkanacht op muziek gezet door Johannes Wannyn en Groep

De Verkeerde Man
Werd door Patrick van Deurzen en Fast Opera Productions bewerkt tot moderne opera, inclusief jaren 20 videoclip

World of Warcraft – de musical
Een nooit afgemaakte musical over een uitverkoren fantasyheld die liever ambtenaar was geworden. Was te zien tijdens de expositie “Tableau Vivant!”

Met een fijn kopje thee
Een onbestaand protestlied

De H van Harakiri
Over de onleesbare handschriften van tieners – en de pijn van docenten die dit vroeg-Babylonische spijkerschrift moeten ontcijferen voor toetsen. Coen de Moor maakte een pianobewerking.