Evenementen

Orenda I, II & III (theater, 2015-2017)

Orenda I, II & III (theater, 2015-2017)

Nederland 1869. Een Nederland van expedities en koloniale oorlogen. Van industrialisering, armoede en kinderarbeid. Van grote sociale verschillen, van grote ontdekkingen en overwinningen. En van orenda, een nieuwe brandstof, die vooruitgang belooft die iedere fantasie te boven gaat.

Lextalionis (theater, 2005 – 2010)

Lextalionis (theater, 2005 - 2010)

1999. In Dorestad, de derde grootste stad van Nederland probeert een samenleving van vampieren zich te handhaven in de schaduw van de realiteit. Door hun kleine aantal en dreigingen van binnen- en buitenaf zijn deze vampieren gedwongen zich te houden aan de Maskerade.

Exodus (theater, 2005 – 2010)

Exodus (theater, 2005 - 2010)

Het is het standaard fantasy larpconcept: stadje op naamloos continent wordt bedreigd door Vijand. Bij de larpcyclus Exodus was die vijand echter Liefde: één van de zes Emoties die schoon genoeg had van alle ellende en oneerlijkheid van de wereld. Het gevolg: Liefde sloot al haar tegenstribbelende broers op, richtte zich op de wereld en doopte provincie na provincie in Disneyland-achtige happy-ever-after.

Dead Fox Junction (theater, 2010)

Dead Fox Junction (theater, 2010)

Dead Fox Junction, een dorpje in het ergens van nergens. Een eenmalige westernlarp geïnspireerd door de HBO-serie Deadwood.

Exit (theater, 2009)

Exit (theater, 2009)

Vijftien mensen reageren op een patiëntenoproep van het Laboratorium van Experimentele Psychologie Nederland. Een weekend lang zullen ze intern worden getest op hun reacties op diverse "spelsituaties". Maar dan verdwijnen de wetenschappers, van het ene op het andere moment. Of niet?

Super Secret Mission X (theater, 2011)

Super Secret Mission X (theater, 2011)

1969. In de nasleep van de Tweede Wereldoorlog zijn het rode Eurazië en het kapitalistische Pan-Amerika verrezen. Twee supermachten die met elkaar wedijveren in een alternatieve Koude Oorlog die steeds meer uit de hand dreigt te lopen.

Alexander (museumnacht, 2010)

Alexander (museumnacht, 2010)

Scènes uit het leven van Alexander de Grote en interactief theaterspel voor bezoekers van de Hermitage tijdens de Museumnacht 2010.

Musicallarp (muziektheater, 2012)

Musicallarp (muziektheater, 2012)

In Allegro, een dorpje in het ergens van nergens, vinden alle dagelijkse handelingen plaats in zang en dans. Van de boodschappen tot complexe onderlinge relaties: voor iedere situatie is er een liedje. En niemand stelt daar vragen bij. Tot Allegro bedreigd wordt door plotselinge inmenging van de buitenwereld. Of houden de dorpsbewoners zelf meer verborgen dan ze toe willen geven?