Olga gaat op zakenreis

Posted on Jun 1, 2008

Ik heb zowaar net de eerste zakenreis van mijn leven geboekt. Naar London. Voor een gesprek met de co-producent van de kinderserie die ik aan het schrijven ben. Het is toch niet te geloven. Wat is het leven ook malloot.

P.s. Voor mijn eigen stoere zelfbeeld zeg ik er maar even niet bij dat die co-producent gewoon de broer van Jeffrey is die iets film-masterclass-achtigs in London doet. En dat we gewoon, om geld te besparen, met Easyjet vliegen. En om onszelf nog meer te kastijden met onze eigen gierigheid ook nog om 9 uur ‘s ochtends. Ik zeg je, รฉรฉn en al glitter en glamour, die filmwereld.

P.s.2. En dat terwijl ik me na de amateuristische kermisvlucht naar Rome met Ryan-air, beter betekent als “vijftien scenaristen met vliegangst in een vliegende febo-kroket” (met een piloot die zich volgens mij door al zijn vliegexamens had heengespiekt) had voorgenomen me nooit meer te laten verleiden tot vluchten die evenveel kosten als een bus haarlak. Maar goed, het is toch zo lekker goedkoop hรจ? En voor honderd euro meer heb ik toch nog steeds vliegangst.

10 Comments

 1. Cool!

  Veel succes en plezier… je moet toch ergens beginnen ๐Ÿ˜‰

 2. Heel veel succes!
  Gelukkig ben ik erg dol op kinderseries ๐Ÿ™‚

 3. Ghe, zelfs met febo-airlines, er zit schot in. Ik had je vandaag nog bij wat vrienden genomineerd als “Persoon waar we over 10 jaar kunnen zeggen dat we die kennen in de hoop op het succes mee te liften.”

  Mooi om te zien dat ik dat over een paar jaar dus kan doen ๐Ÿ˜‰

 4. Helaas, helaas, de belastingdienst leest alles.
  Wij en onze shredder zien uw belastingsaangifte graag tegemoet.

  Therry

  • Wow, ik snap gewoon zo weinig van geld en belastingen dat ik deze grap niet eens begrijp! :p

 5. Okay, het is low-budget, en de persoon die je gaat bezoeken is niet de hoogste hotshot in de filmwereld, maar het is toch echt een heuze zakenreis.

  Ik ben nu nog meer onder de indruk van je dan ik al was.

  • Heel veel succes en plezier!!!

 6. Cool! Hoop dat je ook nog wel de kans krijgt voor wat sightseeing ;-). Londen is echt mijn favo stad, maar voor mij geen vliegtuig hoor… er gaat ook gewoon een trein heen :-P.
  In elk geval veel plezier!

  • Ik vind London ook een te gekke stad en gelukkig hoef ik er voor de sightseeing niet echt meer heen ๐Ÿ˜‰ Die trein is overigens een goede tip om te onthouden! ๐Ÿ˜€

 7. Wow, wat gaaf Olga! Veel plezier enneh, sterkte in dat vliegende sardineblikje.