Lentezon

Posted on Mar 14, 2007

Jawel! Het is weer zo ver!

* Het eerste korte rokje met één paar optimistische blote benen is gesignaleerd. Blote benen met kippenvel, dat wel, maar a la.

* De Venezia ijskar is uit zijn winterstalling getrokken en staat nu gepoetst te glimmen op de Oudegracht. Er gaat niets boven krampen van een onderkoelde maag omdat je niet kan wachten tot het weer zich echt leent voor ijs eten.

* De eerste verkenners van het Het Is Helemaal Niet Koud Wij Zitten Lekker Op Een Terrasje-squadron zijn ingevlogen, hebben zich dapper in de voorzichtige lentezon geinstalleerd met een broodje en zijn door een enthousiaste maartstorm weer weggeveegd.

* Mijn buurman heeft zich in volle glorie op ons gedeelde balkon geïnstalleerd met een Bach-concert en laat er onritmische harde scheten bij.

Kortom: voor mij is bij dezen de lente officiëel begonnen.

3 Comments

 1. No Smoking sign on the balcony I reckon

 2. Zeker lente! Hoera!
  Ik mis echter nog één ding, wat voor mij bij de lente hoort:
  uhhh twee dingen:

  – Bloemetjes!

  – Sproetjes!

  ghehe =D geniet van de lente zou ik zeggen! en dat die maartstorm en meer van zulks bibberweer maar snel mag omslaan in zonnige lente dagen

 3. Ik reed vanochtend naar werk, door de laaghangende mist boven de polders waar voorzichtig de eerste stralen van de opgaande zon doorbraken, en ik zag twee Fuuten in een paringsdans.

  Yep, tis lente.